Az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei

Az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei

A fürdőszoba nem kifejezetten az a helyiség, amelyet radiátorok tömkelegével szokás felszerelni.

Ez bizonyos esetekben nem jelent gondot, de van, ahol nagyon is jól jönne, ha melegebbé lehetne tenni a fürdőszoba helyiségét valami módon, ami nehéz feladat, ha nincs a fűtésrendszerünknek ott semmilyen kiállása.

Azt se feledjük, hogy vannak olyan esetek is, amikor egyszerűen lehetőség sincsen rá, hogy például klasszikus radiátor kerüljön a fürdőbe, mert például eredetileg nem terveztek fűtőtestet ebbe a helyiségbe, így hagyományos fűtési rendszer bevezetése nagy volumenű átalakítással járna.

Ezekre a problémákra lehet megoldás az elektromos törölközőszárító radiátor!

Elektromos törölközőszárító radiátor: mire jó, mi ez pontosan?

Elektromos törölközőszárító radiátor: mire jó, mi ez pontosan?

A fürdőszoba fűtése néha fejtörést okoz, főleg, hogy sokszor nincs sem lehetőség, sem hely arra, hogy hagyományos radiátort helyezzünk itt el.

Ezen felül a nedves törölközők szárítása is problémás, pedig ez nem csak kényelmi szempontból fontos feladat.

A vizes törölközők kellemetlenül párássá tehetik a levegőt, valamint egészségtelen, ha lassan száradnak, ugyanis a nedves anyag a baktériumok melegágya.

Erre lehet tökéletes megoldás az elektromos törölközőszárító, amely gyakorlatilag egy olyan elektromos radiátor, amely kialakítása lehetővé teszi, hogy a törölközők könnyen elhelyezhetőek legyenek rajta.

Mivel árammal működik, egyszerű a beüzemelése, akár utólag is elhelyezhető bármelyik fürdőszobában.

Az elektromos törölközőszárító radiátorok működése

Az elektromos törölközőszárító radiátorok pontosan olyan elven működnek, mint az egyéb elektromos radiátorok: belsejükben olaj kering, ez melegedik fel az elektromos áram segítségével.

Beüzemeléséhez mindössze arra van szükség, hogy legyen elektromos csatlakozónk, ami sok esetben egy hagyományos konnektor is lehet.

Ez lehetőséget ad rá, hogy anélkül helyezzük el a fürdőben, hogy nagyobb átalakításokat kellene végeznünk.

Az elektromos törölközőszárító radiátorok előnyei

Az elektromos törölközőszárító radiátorok előnyei

Ezek az elektromos fűtőtestek sokkal többet nyújthatnak számunkra, mintha egy például egy hősugárzóval próbálnánk megoldani a helyiség fűtését.

Ilyen előnyök például:

 • a kellemes, állandó meleg,
 • a tárolási lehetőség,
 • a könnyű üzembehelyezés,
 • a remek dizájn,
 • a mobilitás,
 • a tartósság.

Az elektromos fűtés zseniálisan praktikus

Az elektromos radiátorok remek hőtartó képességgel rendelkeznek, így egyenletes, kellemes meleget biztosíthatnak a fürdőben, továbbá a törölközők számára ideális helyet biztosítanak, hiszen átmelegednek, megszáradnak a radiátoron, és így még plusz törölközőtartóra sincsen szükségünk.

További pozitívum, hogy mivel elektromos eszközökről beszélünk, nem igényli csövek elvezetését, bekötését, csupán egy konnektorra van szükség azon a helyen, ahol szeretnénk használni. Ha áramforrás adott, akkor csupán a falra történő felszerelést kell megoldani.

Az előző tulajdonságuknak köszönhetően, egy esetleges fürdőszoba átalakítás esetén könnyűszerrel átrakhatjuk máshová a fűtőtestet, így rengeteg fejfájástól kímélhetjük meg magunkat.

Mindezeken felül, ha elektromos törölközőszárító radiátort választunk, akkor sok ideig nem lesz annak javításával problémánk, hiszen nem tartalmaznak könnyen meghibásodó mozgó alkatrészeket.

Elektromos vagy hagyományos radiátort válasszunk?

Bár már eddig is rengeteg előnyét tárgyaltuk az elektromos törölközőszárító radiátornak, mégis jogosan merül fel, hogy megéri-e ezt választani, ha van hagyományos radiátor beszerelésére is lehetőség.

A válaszunk röviden az, hogy igen, megéri, még akkor is, ha a fogyasztás az a terület, ami miatt hezitálnánk.

A korszerű elektromos fűtőtestek már nem jelentenek olyan jelentős többletköltséget a gázkazánok üzemeltetésének árához képest, sőt, a fatüzelésű rendszerekkel is bátran felveszik a versenyt.

A gazdaságos üzemeltetés mellett a hosszútávú fenntarthatóságuk is egyértelmű pozitívum.

Az elektromos berendezések abszolút környezetbarát megoldást jelentenek, így biztosak lehetünk benne, hogy az idő előrehaladtával egyre nagyobb teret fognak nyerni ahelyett, hogy kikopnának a használatból.

Az elektromos fűtés előnyei

Az elektromos fűtés előnyei

Ha az emberfia úgy dönt, hogy félreteszi a gázt és a tűzifát, helyette pedig elektromos árammal melegíti a házat, akkor már nem kell tartania attól, hogy jelentősen több lenne a fűtés összköltsége, mint korábban.

Bármilyen elektromos eszközt használunk, a rendszer kiépítése sokkal kisebb költséggel jár, mint bármely egyéb esetben.

Ennek oka, hogy a sem a fűtéscsövek elvezetésével nem kell bajlódni, másrészt még a kémény kiépítését is megússzuk, ugyanis az ilyen fűtőeszközök esetén nincs égés, így égéstermék sem keletkezik, szóval nem szükséges a kivezetéssel ügyködni.

Ez a tulajdonság akkor is nagy előny lehet, hogyha valami okból nem kivitelezhető például a kémény építése, vagy a meglévőnek nem megfelelő a kialakítása.

Akkor is hasznos lehet, hogyha alkalmi használatban lévő helyiségek (garázs, nyaraló) fűtését szeretnénk megoldani, ugyanis az elektromos eszközök esetén nem kell a téliesítés procedúrájával foglalatoskodnunk.

Milyen elektromos fűtőeszközökből válogathatunk?

Milyen elektromos fűtőeszközökből válogathatunk?

Természetesen – ahogyan már az előző bekezdések mondataiból is sejthetted – nem csupán a törölközőszárító radiátor lehet elektromos kivitelben a házadban.

Ezen felül számos lehetőség van, mellyel a házad fűtését megoldhatod:

 • elektromos radiátorok,
 • hősugárzók,
 • infrapanelek,
 • elektromos kandalló,
 • elektromos padlófűtés vagy falfűtés,
 • elektromos kazán,
 • elektromos bojler.

Még ez a felsorolás sem 100%-ig teljes, szóval biztos lehetsz benne, hogy akár kicsi, akár nagy helyiség fűtését kell megoldani, biztosan lesz rá gazdaságos lehetőség állandó és alkalmi használatra tervezett kivitelben is!

Elektromos fűtés az otthonodba

Ha úgy gondolod, eljött már az ideje annak, hogy az otthoni fűtést korszerűsítsd, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

Partnereink által a szakma legjobbjait érheted el úgy, hogy egy tapodtat sem kell mozdulnod.

A dolgod annyi, hogy kitöltsd az alább látható űrlapot, és a megyédben tevékenykedő partnerünk fel fogja Veled venni a kapcsolatot.

Ezt követően lehetőségetek nyílik megbeszélni, milyen lehetőségeid vannak, ha elektromos fűtést szeretnél.

Ne halogasd tovább, lépj a tettek mezejére!

ÁrajánlatkérésAz adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj Visszahívást!


Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Elektromos fűtőszőnyeg

Felújítanád a fűtésrendszert, azonban nem tudod, mi lenne a legalkalmasabb? Az elektromos fűtőszőnyeg remek választás lehet, mellyel jól jár a pénztárcád, a környezet, és az egészséged is.

Elektromos fűtőszőnyeg

Elektromos vízmelegítő

A technológia fejlődésének köszönhetően egyre korszerűbb módszerek léteznek a meleg víz előállítására. Jó példa erre az elektromos vízmelegítő – ismerkedj meg vele közelebbről!

Elektromos vízmelegítő

Elektromos konvektor

Szeretnél egy kiszámítható, hatékony és biztonságos fűtőberendezést az otthonodba? Bemutatjuk, miért lehet jó választás az elektromos konvektor, és mire kell figyelni a vásárlás előtt!

Elektromos konvektor

Elektromos bojler

Gondolkozol azon, hogy elektromos bojlerrel biztosítsd a háztartásod melegvíz fogyasztását? Szeretnéd tudni, hogy mi alapján válaszd ki a megfelelő bojlert? Mi választ adunk a kérdéseidre!

Elektromos bojler

Az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei

A fürdőszoba fűtése néha kihívás, pláne, ha eredetileg nem terveztek oda fűtőtestet, és nagy átalakítással járna annak beszerelése. Ilyenkor tökéletes megoldás az elektromos törölközőszárító!

Az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei

Elektromos hősugárzó

Szeretnél elektromos fűtésrendszerre váltani, de nem tudod, hogy a rengeteg típus közül melyiket válaszd? Ismerd meg az elektromos hősugárzók fajtáit, hogy a legjobb döntést hozhasd!

Elektromos hősugárzó

Elektromos padlófűtés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elektromos padlófűtés az egyik legjobb módszer otthonunk melegítésére. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes róla!

Elektromos padlófűtés

Elektromos fűtőtest

Új fűtésrendszer kialakítására készülsz? Vagy szeretnéd korszerűsíteni, lecserélni a régit, de nem tudod melyik típust válaszd? Segítünk! Tudj meg többet az elektromos fűtőtestekről!

Elektromos fűtőtest

Elektromos törülközőszárító

Meguntad, hogy a törülköződ sosem szárad meg a következő fürdésig, és állandóan nyirkos? Egy elektromos törülközőszárító beszerzésével búcsút mondhatsz ennek a kellemetlen élménynek!

Elektromos törülközőszárító

Elektromos radiátorok: megéri ebben gondolkozni?

Elektromos fűtésben gondolkozol? Remek megoldás lehet erre az elektromos radiátor. Cikkünket elolvasva megtudod, milyen előnyökkel jár, ha ezt a fűtőtestet választod!

Elektromos radiátorok: megéri ebben gondolkozni?

Egy modern megoldás a fűtésre: elektromos kazán

Szeretnéd egy gazdaságos és kényelmes fűtésrendszerrel biztosítani a kellemes hőmérsékletet a hideg téli napokra? Ismerd meg korszerű fűtés technológiával rendelkező elektromos kazánt!

Egy modern megoldás a fűtésre: elektromos kazán

Elektromos kandalló – komfort korom nélkül

Téged is megnyugtatnak a kandalló lobogó lángjai? Viszont nem szeretnél a kosszal, a füsttel, a tűzifával és a többi kényelmetlenséggel foglalkozni? Az elektromos kandallót akkor Neked találták ki!

Elektromos kandalló – komfort korom nélkül

Elektromos fűtőpanel: miért érdemes ezt választanod?

Az elektromos fűtés mára sokkal gazdaságosabb, mint fosszilis társai, ráadásul környezetkímélő megoldás is. Olvasd el, milyen esetben éri meg elektromos fűtőpanelt alkalmaznod otthonodban!

Elektromos fűtőpanel: miért érdemes ezt választanod?