Elektromos kandalló – komfort korom nélkül

Elektromos kandalló – komfort korom nélkül

Biztos Te is sokszor elképzelted már, hogy egy hosszú, kimerítő nap után, amikor még mondjuk az időjárás is különösen cudar volt, semmi másra nem vágysz, mint egy bögre teára vagy forró csokira, és arra, hogy odakucorodj az elektromos kandallódhoz.

Most arra gondolsz, hogy nincs is elektromos kandallód?

Ezen könnyedén változtathatsz!

Talán most még vacillálsz, ezért nem fektettél be egy elektromos kandallóba, de mire a cikkünk végére érsz látni fogod, hogy ez egy nagyszerű lehetőség, amivel csak hozzáadsz az otthonod komfortjához.

És ne aggódj, a kivitelezéssel sem maradsz magadra!

Mi is azaz elektromos kandalló?

Az elektromos kandalló a modern technológia vívmánya, amely egyszerre hasznos és látványos berendezésévé válhat otthonunknak.

Alapvetően ez egy elektronikusan működő fűtőberendezés, ami a hőérzetünk kielégítése mellett a látványával a szemünket is gyönyörködteti.

A hőmérsékletet szabályozhatjuk is a beépített termosztátnak köszönhetően.

Költségek szempontjából is egy jó befektetés, mivel könnyedén és precízen állíthatjuk be az ideális hőmérsékletet, ezért energiafelhasználás szempontjából előnyösen jöhetünk ki a hónap végi áramszámla kalkulálásánál.

Az elektromos kandalló, mint esztétikai kiegészítő

Először talán sokaknak úgy tűnhet, hogy az elektromos kandalló egy silány, haszontalan utánzata az igazi hagyományos „testvérének”.

Nagy tévedés!

Az elektromos kandalló többek között azért is örvend egyre nagyobb népszerűségnek, mert azt a kellemes, ”otthon melege” hangulatot, amit az igazi kandallóban úgy szeretünk, teljesen vissza tudja adni.

Bármilyen színű és stílusú szobába passzolhat a megfelelő kialakítással.

És emellett még jó néhány olyan előnnyel büszkélkedhet, amivel van annyira jó választás, mint egy hagyományos kandalló.

Milyen pozitív tulajdonságai vannak egy elektromos kandallónak?

Milyen pozitív tulajdonságai vannak egy elektromos kandallónak?

Összegyűjtöttük a legfontosabb előnyeit:

  • Nincs szükség tűzifára, ami valljuk be, hogy egy nagy könnyebbség, tekintve a beszerzéssel járó problémákat. Egyrészt drága, másrészt fontos, hogy megfelelő fajtát és minőséget vásároljunk, és végül „el tud fogyni”, tehát mindig külön figyelni kell rá. Emellett a fa kosszal és kényelmetlenséggel is jár.
  • Nincs nagy helyigénye, ami annyit jelent, hogy fel lehet szerelni a falra, de akár egy kandallószerű keretbe is be lehet építeni, mint egy betétet.
  • Akár teljesen költségmentesen is működtethetjük, hiszen ez egy elektromos berendezés így, ha van napelem rendszerünk, akkor ez is üzemel napenergiával is.
  • Nincs károsanyag- vagy füst kibocsátása, és persze korom és kéményseprő sem. Elkerülhetjük az összekoszolódott falakat, az égett, büdös szagokat.

És ez csupán néhány a sok hasznos előnyből, ami az elektromos kandallóval jár.

Az elektromos kandalló, mint fűtőrendszer

Az elektromos kandalló, mint fűtőrendszer

Az elektromos kandalló amellett, hogy jól néz ki és hűen utánozza a hagyományos kandallót, még egyéb funkciókat is ellát.

A különleges hatást a LED-es lángeffektek és az „izzó fahasábok” biztosítják a realisztikus megjelenést.

Ami a legjobb az egészben, hogy tényleges fűtőfunkciója is van, amivel felfelé fújja ki a meleget és akár egy 37 m2-es szobába is képes ideális hőmérsékletre felfűteni.

Fűtés szempontjából is nagyon egyszerű dolgunk van, hiszen elég egy gombnyomás és már el is kezdi ontani magából a meleget.

Nincs szükség nagyobb előkészületekre, gyújtósra vagy egyébre.

Sőt, egy elektromos kandallót még akár előre is tudsz programozni, így mire hazaérsz már a „ropogó tűz” fog várni.

Mit érdemes még tudni az elektromos kandallóról?

Mit érdemes még tudni az elektromos kandallóról?

Tekintve, hogy ez valóban nem egy régi találmány, így az egyértelmű előnyökön túl is vannak még pozitív tulajdonságai az elektromos kandallóknak.

Példának okáért be lehet állítani, hogy heti szinten mikor kapcsoljon be és milyen hőmérsékletre fűtse fel az adott helységet.

És talán mondanom se kell, hogy akár okostelefonnal is megoldható a vezérlése.

Ez utóbbi két funkció nyilván modellfüggő, de mindenképpen klassz dolog, hogy van ilyenre is lehetőség.

Mi több, nem csupán a hőmérsékletet lehet ilyen módon szabályozni, hanem a látványt is.

Ez alatt azt kell érteni, hogy a „lángok” intenzitásának a beállítására is van lehetőség, attól függően, hogy éppen milyen hangulatunk van.

Az otthonod ékévé válhat az elektromos kandalló

Az emberek többsége a nappaliba tervezi az elektromos kandallóját, ami teljesen érthető tekintve, hogy az általában a központi hely a lakások/házak nagy részében, és ott gyűlik össze a család és a barátok.

Ettől függetlenül akár a hálószobában jól nézhet ki egy ilyen elektromos kandalló.

Gondoljunk csak bele, hogy lefekszünk aludni és kellemesen ropog a „tűz”, amíg az előre időzítésnek köszönhetően magától ki nem kapcsol.

Jól hangzik, nem igaz?

És ezenkívül még jól is fog kinézni, hiszen rengeteg lehetőség közül válogathatsz, hogy hova és hogyan helyezd el.

Ha megveszel a hagyományos kandalló klasszikus bájától, akkor arra is van lehetőség, hogy egy olyan „kőkeretben” legyen az elektromos kandallónk.

Teremtsd meg Te is az otthon melegét egy elektromos kandallóval!

Teremtsd meg Te is az otthon melegét egy elektromos kandallóval!

Összeségében tehát az elektromos kandallóval még kényelmesebbé és kellemesebbé teheted az otthonodat.

És mindezt anélkül, hogy bevállalnád a hagyományos kandalló okozta kellemetlenségeket.

Tehát, például nem kell attól tartanod, hogy esetleg nincs rendesen karbantartva a kémény és visszajön a füst.

Természetesen többféle modell közül válogathatunk, attól függően, hogy milyen igényeink, kívánságaink vannak.

Mind a beszereléshez, mind a kiválasztáshoz érdemes kikérni egy hozzáértő szakember véleményét, hogy biztosan azt kapjuk, amire vágyunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és Te is szeretnéd egy elektromos kandallóval hangulatosabbá tenni a lakásodat, akkor töltsd ki űrlapunkat, hogy minél előbb élvezhesd a tűz melegét!

ÁrajánlatkérésAz adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Kérj Visszahívást!


Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Elektromos fűtőszőnyeg

Felújítanád a fűtésrendszert, azonban nem tudod, mi lenne a legalkalmasabb? Az elektromos fűtőszőnyeg remek választás lehet, mellyel jól jár a pénztárcád, a környezet, és az egészséged is.

Elektromos fűtőszőnyeg

Elektromos vízmelegítő

A technológia fejlődésének köszönhetően egyre korszerűbb módszerek léteznek a meleg víz előállítására. Jó példa erre az elektromos vízmelegítő – ismerkedj meg vele közelebbről!

Elektromos vízmelegítő

Elektromos konvektor

Szeretnél egy kiszámítható, hatékony és biztonságos fűtőberendezést az otthonodba? Bemutatjuk, miért lehet jó választás az elektromos konvektor, és mire kell figyelni a vásárlás előtt!

Elektromos konvektor

Elektromos bojler

Gondolkozol azon, hogy elektromos bojlerrel biztosítsd a háztartásod melegvíz fogyasztását? Szeretnéd tudni, hogy mi alapján válaszd ki a megfelelő bojlert? Mi választ adunk a kérdéseidre!

Elektromos bojler

Az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei

A fürdőszoba fűtése néha kihívás, pláne, ha eredetileg nem terveztek oda fűtőtestet, és nagy átalakítással járna annak beszerelése. Ilyenkor tökéletes megoldás az elektromos törölközőszárító!

Az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei

Elektromos hősugárzó

Szeretnél elektromos fűtésrendszerre váltani, de nem tudod, hogy a rengeteg típus közül melyiket válaszd? Ismerd meg az elektromos hősugárzók fajtáit, hogy a legjobb döntést hozhasd!

Elektromos hősugárzó

Elektromos padlófűtés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elektromos padlófűtés az egyik legjobb módszer otthonunk melegítésére. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes róla!

Elektromos padlófűtés

Elektromos fűtőtest

Új fűtésrendszer kialakítására készülsz? Vagy szeretnéd korszerűsíteni, lecserélni a régit, de nem tudod melyik típust válaszd? Segítünk! Tudj meg többet az elektromos fűtőtestekről!

Elektromos fűtőtest

Elektromos törülközőszárító

Meguntad, hogy a törülköződ sosem szárad meg a következő fürdésig, és állandóan nyirkos? Egy elektromos törülközőszárító beszerzésével búcsút mondhatsz ennek a kellemetlen élménynek!

Elektromos törülközőszárító

Elektromos radiátorok: megéri ebben gondolkozni?

Elektromos fűtésben gondolkozol? Remek megoldás lehet erre az elektromos radiátor. Cikkünket elolvasva megtudod, milyen előnyökkel jár, ha ezt a fűtőtestet választod!

Elektromos radiátorok: megéri ebben gondolkozni?

Egy modern megoldás a fűtésre: elektromos kazán

Szeretnéd egy gazdaságos és kényelmes fűtésrendszerrel biztosítani a kellemes hőmérsékletet a hideg téli napokra? Ismerd meg korszerű fűtés technológiával rendelkező elektromos kazánt!

Egy modern megoldás a fűtésre: elektromos kazán

Elektromos kandalló – komfort korom nélkül

Téged is megnyugtatnak a kandalló lobogó lángjai? Viszont nem szeretnél a kosszal, a füsttel, a tűzifával és a többi kényelmetlenséggel foglalkozni? Az elektromos kandallót akkor Neked találták ki!

Elektromos kandalló – komfort korom nélkül

Elektromos fűtőpanel: miért érdemes ezt választanod?

Az elektromos fűtés mára sokkal gazdaságosabb, mint fosszilis társai, ráadásul környezetkímélő megoldás is. Olvasd el, milyen esetben éri meg elektromos fűtőpanelt alkalmaznod otthonodban!

Elektromos fűtőpanel: miért érdemes ezt választanod?